fredag 14 oktober 2016

Välkommen på releasefest för Stefan Ahnhem i Helsingborg!


Hur mycket av en människas liv kan man stjäla?

 Varmt välkommen att fira releasen av Stefan Ahnhems nya thriller Arton Grader Minus.


Det bjuds på bubbel, snacks, författarsamtal och signering. Dessutom har vi specialpris på boken.  
Föranmälan till helsingborg.killbergs@akademibokhandeln.se eller på telefon 042-370880 senast 18 oktober.


Meddela om du vill ta med en vän! Begränsat antal platser.


https://www.youtube.com/watch?v=a84B0oJ2gtM 


Om boken: "En bil kör ut över kajkanten i Helsingborgs hamn efter en våldsam biljakt. Allt pekar på att det var en olycka, men när föraren, en it-entreprenör som gjort sig en förmögenhet på mobilspel, obduceras visar det sig att han redan varit död i två månader
då han hållits nedfryst. Det är vår och nästan två år har passerat sedan händelserna iOffer utan ansikte. På Helsingborgs kriminalavdelning har det varit ovanligt lugnt. Fabian Risk har kunnat ägna det mesta av sin energi åt att lappa ihop sin familj. Men även om varken han eller någon av hans kolleger skulle säga det högt börjar de bli uttråkade, och när det märkliga fallet med den nedfrusna miljonären landar på deras bord känner de alla samma sak: Äntligen händer det något.
Rakt över sundet har Dunja Hougaard tvingats ta på sig uniformen igen i sitt nya jobb som ordningspolis i Helsingör. Men när en hemlös utsätts för en så pass brutal misshandel att han avlider kan hon inte hålla sig från att dra igång en egen utredning där spåren snart leder till Helsingborg.  Fabian och hans team kämpar mot klockan i en utredning där ingenting visar sig vara som det ser ut. Snart vågar han inte längre lita på sitt eget omdöme, och finner de inte lösningen kommer snart nästa offer att hamna i frysen." 


Arton grader minus är en gastkramande och suggestiv kriminalroman om jakten på en iskall mördare. Det är den tredje fristående delen i serien om Fabian Risk efter de internationella succéerna Offer utan ansikte och Den nionde graven


Om författaren: STEFAN AHNHEM har arbetat som manusförfattare inom film och tv i över tjugo år. Hans två första böcker i serien om Fabian Risk har sålt i över 200 000 exemplar i Sverige och översatts till en lång rad språk. Han har tilldelats Crimetime Specsavers Award 2015 för Offer utan ansikte och det tyska deckarpriset MIMI för Den nionde graven.


Torsdag 20 oktober kl 18:30-20:00

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar