onsdag 16 mars 2016

Tävla med oss – Vinn ett signerat ex av Lars Vasa Johanssons "Den stora verklighetsflykten"!


Dags för tävling i Bokboxen! I måndags gästades vi av multibegåvade Lars Vasa Johansson (läs hans text här) och nu lottar vi ut fem signerade exemplar av Den stora verklighetsflykten till dem som kan svara på frågan nedan.

Vilket yrke hade Kjell Bergqvists karaktär i Las Vasas första film Den bästa sommaren?

1. Dirigent
X. Begravningsentreprenör
2. Kirurg

För att vara med och tävla skickar du ditt svar, samt namn och adress till: bokboxen@akademibokhandeln.se senast tisdag 22 mars. Bland de rätta svaren drar vi sedan fem vinnare som får varsin signerad bok i brevlådan.

Lycka till!

Om boken:
Som trollkarl kan Anton lösa upp invecklade knutar med ena handen bakom ryggen. Som människa kan han knappt köpa en kopp kaffe utan att hamna i trassel. Han borde egentligen vara nöjd med det mesta, men ibland kan han inte låta bli att tänka på barndomsvännerna Sebastian och Charlotta. Hur tusentals människor betalar dyrt för att se deras spektakulära trollerishow samtidigt som han själv uppträder på trista servicehus. Ibland är livet förbannat orättvist.

På sin turné genom Västergötland kör Anton till råga på allt rakt in i en soffa vid Tivedens nationalpark. I sitt sökande efter hjälp går han vilse i skogen och upptäcker att Tiveden kryllar av väsen och övernaturliga fenomen. Anton blir ofrivilligt indragen i en urgammal kamp mellan gott och ont där hans egen personlighet visar sig vara hans värsta fiende.

"Den stora verklighetsflykten" är en bitsk feelgoodroman om vänskap, avundsjuka, kärlek och vådan av att inte plocka blommor åt oknytt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar