fredag 6 november 2015

Träffa ny författarduo på Center Syd imorgon!


 
"Rita stirrar på skärmen. Hur hon än gör så vägrar nollorna att sluta blinka. Var har alla pengar tagit vägen, och var är hennes man? Lite i taget inser hon vilken situation hon faktiskt ställts inför. Vad hon inte vet är att hennes man gått under jorden med en kvinna han nyss träffat. Plötsligt är allt Rita trott på borta, och på bara några timmar har hennes liv har slagits i spillror."

Under ett av alla mingel på Bokmässan 2014 började Christina Granbom och Thomas Erikson att prata om att skriva spänningslitteratur. Väldigt snart gled konversationen över i tankar om ett gemensamt thrilleruniversum som ligger till grund för "Av jord är du kommen". Man skulle kunna säga att det ”bara sa klick”.

Christina Grambom är intresserad av mode och heminredning. Hon har en särskild känsla för antikviteter, då hon äger en gård från 1700-talet. Hon arbetar idag som konsult inom marknadsföring och försäljning, och har tidigare arbetat som operationssjuksköterska. Hon debuterade 2014 med "Morsarvet" och 2015 kom uppföljaren "En god gärning", båda om polisinspektör Mildred Carlesten i centrum av det lilla samhället Kungsör.

Thomas Erikson är beteendevetare och driver en konsultverksamhet med fokus på att förändra beteenden inom olika typer av organisationer. Våren 2014 kom hans populärvetenskapliga bok om kommunikation, "Omgiven av idioter". Boken har nått stora framgångar med sitt rättframma budskap om hur man når fram till olika typer av människor. Thomas har även gett ut fyra spänningsromaner om beteendevetaren Alex King. "Bländverk", "Illdåd", "Vanmakt" och "Vedergällning".

Träffa dem bägge på Akademibokhandeln Center Syd lördag den 7:e november!


Välkomna önskar Johan med personal!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar