tisdag 6 september 2016

Sista chansen att tävla!


Missa inte chansen att vinna ett signerat exemplar av Mattias Edvardssons En nästan sann historia! Mordgåta, aka-porr och skrivande i Lund. Vad kan väl gå fel där?

För att vara med att tävla ska ni svara på frågan nedan, skicka svaret samt namn och adress till bokboxen@akademibokhandeln.se. Vi vill ha era svar senast idag!

Vilken titel tillhör någon av Mattias Edvardssons tidigare böcker?

1. Tjugondag Knut
X. April, april
2. Maj, maj måne

Bland de rätta svaren drar vi sedan fem vinnare som får varsitt ex av boken med posten.

Lycka till!

Om boken: I mitten av 1990-talet påbörjar Zackarias Levin en skrivarutbildning på Lunds universitet. Där lär han känna tre personer som kommer att påverka hans liv på oväntade sätt. De är alla på flykt från någonting och delar samma dröm om att få skriva. Men i takt med att de kommer närmare sin lärare, den framstående poeten Li Karpe, och dessutom lär känna den legendariska författarikonen Leo Stark, förändras för alltid deras bild av skrivandet – och kanske av hela livet.

Tolv år senare får Zackarias sparken från sitt mediejobb, flickvännen dumpar honom och han tvingas flytta tillbaka till sin mamma i Skåne. För att försörja sig bestämmer han sig för att skriva en bästsäljare om den där omvälvande tiden då Sveriges stora författarstjärna försvann spårlöst och en av Zackarias närmaste vänner dömdes för mord.

Men minnet är inte alltid pålitligt. Och vad är egentligen viktigast: att förhålla sig precist till sanningen eller att berätta en bra historia?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar