tisdag 25 augusti 2015

Skicka in ditt svar i vår tävling idag!


SISTA CHANSEN ATT SKICKA IN SVAR I VÅR TÄVLING IDAG!

Förra veckan gästades vi av Frida Skybäck, som är aktuell med nya historiska kärleksromanen "Polarnatt". Blev ni sugna på att läsa? Vi lottar nu ut fem exemplar bland dem som kan svara på frågan:


På vilket skånskt slott utspelar sig Frida Skybäcks roman "Den vita frun"?
1. Borgeby
X. Skarhult
2. Rönneholm


För att vara med och tävla skickar du ditt svar samt namn och adress till bokboxen@akademibokhandeln.se senast idag. Vinnarna dras bland de rätta svaren.

Lycka till!


Läs Fridas text här.

Om boken:
Elisabeth Stiernfors står i tur att gifta sig och sammanförs med den osympatiske friherren von Strauss. När den fattige språkadjunkten Mathias Storm förälskar sig i henne ställs hon inför ett svårt val och den enda hon har att anförtro sig åt är sin kammarflicka Vera. Det leder till en vänskap som växer sig allt starkare – men som också blir allt mer komplicerad. Till sist vet Elisabeth varken ut eller in. Vem är den rätte för henne och vad händer med Vera om hon gifter sig?

Samtidigt kämpar storasyster Cecilia för att få sitt äktenskap med Jacques Rousseau att fungera. Hon vantrivs på den nergångna Apelgården och snart förstår hon att huset bär på en mörk hemlighet. När ett litet barn lämnas vind för våg på gården och Jacques förbjuder Cecilia att hjälpa det tvingas hon ta ett svårt beslut …

Polarnatt är andra delen i den svit om de tre systrarna Stiernfors som inleddes med romanen Norrsken. Ett gripande drama om kärlek, systerskap och de utmaningar 1800-talets unga kvinnor ställdes inför i sin kamp för frihet och självbestämmande.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar