fredag 15 juli 2016

Specialtävling - Vinn hängmatta och signerad bok!


När Kristofer von Beetzen besökte Johans butik härförleden passade han på att lämna kvar ett signerat exemplar av sin bok Den som gapar efter mycket, plus en hängmatta för sommarläsningen. Nu kan den som svarar på frågan nedan vinna ett paket med bok-plus-hängmatta! Det är bara ett litet aber, vinnaren behöver bo (eller ha kontakter) i trakterna av Löddeköpinge eftersom vinsten avhämtas i vår butik på Center Syd.

Så här går det till: Svara på frågan nedan, och skicka ditt svar till bokboxen@akademibokhandeln.se. Om du vinner blir du kontaktat av oss via mail och kan hämta upp vinsten i butiken.


Den som gapar efter mycket har liknats vid en modern Greven av Monte Cristo. Författaren till den senare har även skrivit en annan klassiker. Vilken?

1. Mannen med järnmasken
X. Kameliadamen
2. Samhällets olycksbarn


Era svar vill vi ha senast tisdag den 19 juli, uppge gärna i era mail att ni har möjlighet att plocka upp boken i butiken. Själva eller via ombud.

Lycka till!

Om boken:

William Berner var en fånge långt innan han hamnade i fängelse. Den krävande karriärklättringen som hans far stakat ut, hustruns drömmar om det extravaganta livet och hans egen rädsla för att gå sin egen väg styr honom långt från sina drömmar. Att han också är fånge i sin chefs personliga förmögenhetsbygge som ofrivillig målvakt i insideraffärer gör att snaran sakta dras åt.
  När han hamnar på Täbyanstalen har han förlorat allt. Det enda han har kvar är drivkraften att bevisa sin oskuld, insikten att girighet förblindar och massor av tid att tänka. När man inte har något att förlora är oddsen att lyckas oändligt bra, är Williams filosofi när han börjar skissa på det perfekta brottet för att sätta den stora hämnden i verket.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar