måndag 23 april 2018

Tävling! Vinn signerat ex av "Eldsystrar"!
Författaren Susanne Boll, som gästade oss här på Bokboxen förra veckan ( Klicka här för att läsa inlägget ), var även så generös att hon bjussade oss på tre stycken signerade exemplar av sin thrillerdebut "Eldsystrar"!

För att bli en lycklig vinnare behöver du bara lista ut svaret på följande kluriga geografiska fråga:
 
Vilken stad kommer Vera Lilja ursprungligen ifrån?
1. Ängelholm   X. Motala   2. Östersund
 
Skicka ditt svar, tillsammans med namn och adress, till bokboxenkillbergs@gmail.com senast söndagen den 29/4 kl 23:59 - så drar vi tre värdiga vinnare dagen efter!
 
 
Lycka till // Johan
 
 
Om boken:
 
"Eldsystrar är en vass, psykologisk thriller där en tät intrig kombineras med både mörker och oväntade vändningar.
Vera Liljas favoritklient Ayana kommer inte till den avtalade terapitiden och hennes frånvaro oroar Vera. Det visar sig vara en berättigad oro.

Vera Lilja är en erfaren och omtalad psykolog med mottagning vid Odenplan i Stockholm. Hon är en skicklig psykolog, men har under en tid mottagit anonyma hot som blivit alltmer påträngande. Någon som är våldsam, kränkt och driven av ett glödande hat riktar allt fokus mot Vera Lilja.

I Veras ungdom förlorade hon båda sina föräldrar i en fruktansvärd eldsvåda, där även hennes syster blev svårt skadad. Vera har i hela sitt liv känt en enorm skuld och försöker sona den genom att hjälpa andra. När det visar sig att Ayana är kidnappad gör sig det förflutna påmint. Det som Vera i ett helt liv försökt att glömma. Veras psykologiska kunskaper sätts på spel - det handlar om liv eller död."
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar