onsdag 4 maj 2016

Tävla med Bokbxen - Vinn signerat ex av "Härifrån till verkligheten"


Dags för ny tävling i Bokboxen! Den här gången lottar vi ut fem signerade exemplar av Eva Rydinger rykande färska relationsdrama Härifrån till verkligheten.

För att vara med att tävla ska du svara på frågan nedan, skicka ditt svar samt namn och adress till bokboxen@akademibokhandeln.se senast tisdagen den 10 maj. Bland de rätta svaren drar vi sedan fem vinnare. Lycka till!

Eva Rydinger är bosatt i Stockholm, men stammar från en skånsk stad. Vilken?

1. Helsingborg
X. Ängelholm
2. Landskrona

Eva Rydinger gästade oss här i bloggen i måndags (läs hennes text här) och på lördag firar vi hennes nya bok med pompa och ståt i vår Ängelholmsbutik. Välkomna mellan klockan 12-14 då Eva själv finns på plats för att prata om och signera boken.

Hoppas vi ses!


Om boken: Den heta sommaren går in i augusti. Medan Marianne kör hemåt över den skånska slätten, vänder dotterns plan tillbaka mot Stockholm. Semestern är slut och Marianne kan pusta ut. Nu stundas äntligen egentid och den vardag hon lärt sig att älska.

I Stockholm landar Karin och våndas inför hösten. Författardrömmarna rasar in på förlaget och i hjärtat skaver hemligheten om makens bortgång. Men en tanke har börjat ta form kring mammans sjuttiofemårsdag. Ett övertagande av hennes skånelänga kan vara chansen till den nystart hon så väl behöver.

Så öppnar Marianne dörren för en rörmokare. Hon hamnar i ett tvärdrag av känslor och tankar. Bor hon egentligen i sin dotters barndomshem eller bor hon i sitt eget vuxenhem? Varför hade hon aldrig valt, utan bara låtit saker ske? När födelsedagen kommer har både mor och dotter med sig överraskningar till festen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar