onsdag 17 maj 2017

Tävling! Vinn signerat ex av Anna Roos "Spel"!
Författaren Anna Roos och hennes förlag har generöst donerat två signerade exemplar av boken "Spel", som Ni nu har chans att vinna!

För att vara med att tävla ska ni svara på frågan nedan, skicka svaret samt namn och adress till bokboxen@akademibokhandeln.se. Vi vill ha era svar senast den 23/5.

Vid vilket lärosäte utspelar sig till viss del "Spel"?

1. Chalmers tekniska högskola
X. Handelshögskolan i Stockholm
2. Lunds Universitet

Två glada bokälskare får sedan sin bok i posten!
Lycka till!

Om boken:

"Sol lämnar Sverige och svär på att aldrig komma tillbaka. Men när hennes tvillingbror Gustavs kropp hittas i Årstaviken och hans död avskrivs som självmord återvänder hon motvilligt. Med ett fingerat CV får hon anställning vid Handelshögskolans bibliotek. I korridoren träffar hon Erik, studenten som är lite bättre än alla andra och har en likadan tatuering som den hon sett på sin brors döda kropp.

Sol drog nitlotten redan vid födseln. Medan Gustav växte upp på gåslever i deras pappas nya hus på Lidingö blev hon kvar i förorten med sin mentalt instabila mamma. Och om hon har haft svårt att behålla sina jobb, har hennes bror snarare haft problem med vilket han ska välja efter sin examen från Handelshögskolan.
Vad var det egentligen som hände Gustav? Jakten på svar tar Sol djupare in i hans värld. Ur sprickorna i den putsade fasaden börjar mörka sanningar sippra fram, och Sol dras in i ett spel där bara slumpen avgör vem som är vinnare och vem som är förlorare".


Spel är ett samarbete mellan Modernista och Louise Bäckelin Förlag


// Johan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar