tisdag 28 maj 2013

Bokinfodagar here we come!

Denna byggnad fylls snart till bristningsgränsen med bokälskare.
Så är det åter dags för årets näst största branschfest - Bokinformationsdagarna (inget slår ju Bokmässan). Eftersom jag nu är gammal i gemet (detta blir år två för mig, vissa skulle nog fortfarande kalla mig rookie) så har jag full koll på vad som gäller.

Alltså har jag laddat för Skövde med glatt humör, sittvänliga kläder, ett tillfälligt avsteg från mitt koffein- och sockerstopp (man måste orka! och man får fika hela tiden!) och en jäkla massa nyfikenhet på alla fina titlar vi ska få presenterade för oss under två späckade dagar.

Dessutom har jag packat min lilla resväska i min stora resväska. Således förberedd på den give away-fest (en stor fördel med bokinfo har jämfört med mässan) jag hoppas att jag har framför mig.

Roligt ska det bli, både att få koll på höstutgivningen och att träffa kollegor, författare och annat branschfolk. Och bo på hotell! Är barnsligt förtjust i det (hotellfrukost! hotellsängar! små, små schampoflaskor!), även om timmarna som tillbringas i den där hotellsängen nog kommer att kunna räknas på ena handens fingrar (man får inte missa minglet ju). Tydligen har hotellet spa också. Men hur vi ska kunna hinna någon slags relax vete gudarna.

Ambitionen är att också hinna klämma in en och annan lägesrapport här i bloggen. Håll utkik!

Susanna Mattsson
Bokia Killbergs Jägersro

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar