tisdag 7 oktober 2014

Sista chansen att vinna "Straffa och låta dö"


Vill du vinna ett signerat exemplar av Mats Olssons nya kriminalroman "Straffa och låta dö". Skicka  ditt svar på frågan nedan, samt namn och adress senast idag till:
bokboxen@akademibokhandeln.se

Wilmer X är ett band som är starkt förknippat med Malmö. Men var i Malmö gjorde Wilmer X sin allra första spelning?

1: Dammfriskolan.
X: Pildammsskolan.
2: Lärarhögskolan.


Lycka till!

Mats Olssons gästade bloggen förra veckan, här kan ni läsa hans text.

Om boken: Harry Svensson är en ärrad men sorglös journalist som bestämt sig för att byta bana, bli krögare i Skåne och njuta livets goda.

En kväll trillar han av en slump in på ett hotellrum i Malmö och hamnar rakt i en mordgåta. En prostituerad kvinna har utsatts för hårdhänt sadistiskt våld och dött. Polisen är intresserad av att höra Harry, men han kan inte hjälpa dem att komma mördaren på spåren.

Några månader senare sker ett liknande mord i Göteborg. Det visar sig att den döda är en kvinna Harry träffat tidigare. För att ha smisksex. Om det blir känt kommer Harry själv att bli misstänkt för morden. Så han säger inget.

Men mördaren känner till Harrys hemlighet. Nu måste Harry ta reda på mördarens gåta innan det sker ytterligare ett brutalt mord.

Mats Olsson är journalist och har skrivit om musik, sport, mat och mycket annat under fem decennier i framför allt Expressen. Med Straffa och låta dö inleder han en serie kriminalromaner om journalisten Harry Svensson.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar