tisdag 1 november 2016

Björn Hellberg på Akademibokhandeln Center Syd 5/11



De nygifta har anlänt till festen. Junisolen skiner, gästerna serveras champagne, en fyrarättsmåltid väntar, stämningen är på topp. Då, utan minsta förvarning, inträffar något ofattbart som skapar chockartad bestörtning.

Nästan exakt två år senare får polisen ett anonymt tips om ett makabert fynd i ett torp strax utanför Staden. Det finns en tydlig beröringspunkt mellan de båda händelserna. Naturligtvis kan det handla om en ren slump, men kommissarie Sten Wall anar oråd och jagar frenetiskt efter något som kan ge en logisk förklaring.

Snart drabbas den idylliska kuststaden av ännu ett våldsrelaterat fall som ställer Wall och hans kolleger inför en kuslig och svårknäckt gåta.

Dödsdrycken är den tjugotredje boken med Sten Wall i huvudrollen och den första sedan Skumrask (2013). Wall debuterade som gåtlösare redan 1981 i Gråt i mörker.

Björn Hellberg är en av Sveriges mest produktiva deckarförfattare. Han är dessutom en av världens främsta tennisexperter, en välkänd radio- och tv-profil och fyrfaldig På spåret-vinnare.


Akademibokhandeln Center Syd 

Lördag 5 november kl 12:00-17:00

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar