onsdag 17 april 2013

Tävla med Bokboxen! Vinn Lars Wilderängs "Midsommargryning"!


Ordet på meddelandeblanketten var klart och tydligt. Midsommargryning. Året är 2023. När bakfulla svenskar vaknar på midsommardagens morgon är all telefon- och internettrafik bruten och snart börjar flyglarmen att tjuta. I TV och radio meddelar överbefälhavaren att Ryssland inlett nya aggressioner mot Sverige och att den svenska regeringen tvingats avgå. Är detta en skrämmande upprepning av det för Sverige fatala mellandagskriget 2012? Står Sverige rustat för att möta anfallet eller ska nya landområden gå förlorade? På vems sida står egentligen den svenska militären? Midsommargryning är den rafflande uppföljaren till Lars Wilderängs säkerhetspolitiska thriller Midvintermörker.


I måndags hade vi besök av Lars Wilderäng himself i bloggen (läs hans gästinlägg här), och traditionen bjuder att vi nu lottar ut fem signerade exemplar av gästbloggarens senaste alster till er läsare. Det har alltså blivit TÄVLINGSDAGS igen!

För att delta ska du skicka svaret på frågan nedan, samt namn och adress i ett mail till bokia.killbergs@gmail.com. Bland de rätta svaren drar vi sedan fem vinnare. Senast tisdagen den 23 april vill vi ha ditt svar.

När utspelar sig Lars Wilderängs bok Midvintermörker?
1. Under kalla kriget
X. Nyårsafton, år 2000
2. Annandag jul, år 2012

Lycka till!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar