torsdag 19 april 2018

Författarintervju: Mattias Edvardsson

Hej där Mattias Edvardsson, Löddeköpingeförfattare som slog igenom på bred front härom året med romanen ”En nästan sann historia”. Hur står det till?

Det är ganska utmärkt faktiskt!

Aha, kan detta ha att göra med vissa händelser på Bokmässan i London nu i veckan?
Kan du berätta lite om vad som har hänt?

Min agent ringde sent på kvällen efter att man gått ut med de internationella rättigheterna till "En helt vanlig familj" och berättade att ett amerikanskt förlag lagt ett otroligt bra bud. Efter det rullade det på i full fart. Boken såldes till England, Kina, Brasilien, Tyskland, Spanien, Frankrike. Snart är det uppe i femton länder. Och boken har uppmärksammats i både amerikansk och brittisk press.

Herre jösses! Och när kan läsare här på hemmaplan få ta del av denna bok?
Lagom till midsommar bör den landa hos er på Centan.

Det känns som en väldigt lång väntan! 😊
Skulle vi på Akademibokhandeln Center Syd inte kunna få dela ut en hög exklusiva förhandsexemplar till de allra mest nyfikna bokälskarna i Lödde med omnejd?


Självklart. Vilken bra idé! Jag ber förlaget skicka över några förhandsexemplar. USA och Kina i all ära. Det är trots allt Löddeköpinge som är hemma.

Tack så mycket!* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *


Scrolla ner om du vill ha ett gratisex!

Bor du i Skåne och vill läsa en exklusiv förhandsutgåva av den hetaste svenska boken på Londonmässan? Vi har fått 10 st VIP-exemplar att dela ut till hugade läsare.


Skicka iväg ett mail till bokboxenkillbergs@gmail.com och anmäl ditt intresse så kan boken bli din. Boken kan sedan avhämtas på Akademibokhandeln Center Syd eller, om du kan vänta några dagar till, på någon annan av Killbergs Bokhandels butiker i Skåne (Helsingborg City, Ängelholm, Kristianstad, Landskrona eller Burlöv Center).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar