tisdag 23 juli 2019

Äntligen en Ängelholmsroman!"Tre personer sökes för renovering av anrikt kurhotell under två månader. Lön: boende och mat. Krav: du är händig och har ett lätt bagage

Sophie återvänder motvilligt till sin barndomsort Skepparkroken när hennes mamma dör. Huset hon har vuxit upp i det gamla kurhotellet Villa Havsbris, som Sophie trodde var sålt tillhör plötsligt henne. Planen att genast återvända till livet i Berlin ställs helt på ända."

Så kom den till slut, den roman vi längtat efter så länge: En härlig berättelse om Ängelholmstrakten. Caroline Säfstrand har hittat härlig miljö i Skepparkroken strax utanför stan. Här har hon placerat sitt lilla pensionat och människorna i dramat. Huvudpersonen 

Sophie vill egentligen ägna sig åt karriären i Berlin, men måste ta hand om sitt barndomshem, kurhotellet Villa Havsbris. Hon ska bara sälja hotellet - men livet kan ta oväntade vändningar. Det är en bok som enligt författaren ska göra läsaren lite starkare, lite lyckligare och lite gladare.

Och ingen är gladare än vi i bokhandeln - som själva också ska njuta av feelgood-romanen "Villa Havsbris" som sommarläsning!

// Eva Killberg, Akademibokhandeln Killbergs Ängelholm

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar