onsdag 1 oktober 2014

Tävling – Vinn Mats Olssons nya deckare!


Jajamensan det är tävlingsdags igen! Nu gäller det fem signerade exemplar av Mats Olssons nya kriminalroman "Straffa och låta dö".

För att vara med och tävla ska ni svara på frågan nedan och skicka svaret, samt namn och adress, till bokboxen@akademibokhandeln.se

Wilmer X är ett band som är starkt förknippat med Malmö. Men var i Malmö gjorde Wilmer X sin allra första spelning?

1: Dammfriskolan.
X: Pildammsskolan.
2: Lärarhögskolan.


Senast tisdagen den 7 oktober vill vi ha era svar.
Lycka till!

Mats Olssons gästade bloggen i måndags, här kan ni läsa hans text.

Om boken: Harry Svensson är en ärrad men sorglös journalist som bestämt sig för att byta bana, bli krögare i Skåne och njuta livets goda.

En kväll trillar han av en slump in på ett hotellrum i Malmö och hamnar rakt i en mordgåta. En prostituerad kvinna har utsatts för hårdhänt sadistiskt våld och dött. Polisen är intresserad av att höra Harry, men han kan inte hjälpa dem att komma mördaren på spåren.

Några månader senare sker ett liknande mord i Göteborg. Det visar sig att den döda är en kvinna Harry träffat tidigare. För att ha smisksex. Om det blir känt kommer Harry själv att bli misstänkt för morden. Så han säger inget.

Men mördaren känner till Harrys hemlighet. Nu måste Harry ta reda på mördarens gåta innan det sker ytterligare ett brutalt mord.

Mats Olsson är journalist och har skrivit om musik, sport, mat och mycket annat under fem decennier i framför allt Expressen. Med Straffa och låta dö inleder han en serie kriminalromaner om journalisten Harry Svensson.

2 kommentarer:

 1. Svar: X: Pildammsskolan.


  bloodsband@live.se

  SvaraRadera
  Svar
  1. För att vara med och tävla ska ni svara på frågan nedan och skicka svaret, samt namn och adress, till bokboxen@akademibokhandeln.se

   Så maila :D

   /B-M A

   Radera