fredag 15 januari 2016

Träffa Kristina Ohlsson i Kristianstad imorgon!


Imorgon kan ni träffa en av Sveriges mest uppskattade deckar- och barnboksförfattare i vår bokhandel i Kristianstad. Kristina Ohlsson finns på plats mellan klockan 12-13 för att signera sina böcker.
Senaste boken, skräckromanen "Sjuka själar" släpptes i dagarna och utspelar sig i just Kristianstad.

Varmt välkomna önskar Emil med personal!

Om "Sjuka själar":
Först sattes träd i brand. Sedan öppnades portarna till helvetet.
Lukas försvinner några dagar innan han ska ta studenten. Tre veckor senare hittas han medvetslös med stora skador. Ingen förstår vad som hänt honom. Inte ens han själv. Det enda han och alla andra vet är att ytterligare två personer försvunnit på samma sätt. Men Lukas är den enda som har kommit tillbaka.
Tio år senare återvänder han till sitt föräldrahem, plågad av ovissheten om vem som en gång förstörde hans liv. På andra sidan gatan bor en man som aldrig förlikat sig med att han inte fick veta vad som hände hans dotter Fanny. Och som tror att Lukas har svaret.
Samtidigt flyttar Anna och David in i den gamla prästgården. Här ska de börja sitt nya liv. Men huset väcker stark oro hos Anna. När hon senare hittar ett järnkors nedgrävt i trädgården förstår hon att det finns någon som vill dem illa. Riktigt illa. Anna försöker vettskrämd rädda både sig själv och David. Men är det redan för sent?
Kristina Ohlsson är en av Sveriges mest framgångsrika och hyllade författare av kriminalromaner och barnböcker. "Sjuka själar" är hennes första skräckroman.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar