torsdag 11 juni 2020

Tävla med Bokboxen! Vinn signerad "Lärarinnan"!


"Elin Mild återvänder hem efter några år som lärare utomlands och tvingas i brist på jobb och bostad att flytta in hos sina föräldrar. Det blir en förnedrande upplevelse. Och när hennes storebror under en hemsk familjemiddag hävdar att hon inte ens skulle klara sex månader som lärare i den svenska skolan får hon nog. Elin slår vad med honom om att hon inte bara kommer att klara det, utan dessutom överträffa alla hans förväntningar.

Men skolan visar sig vara mycket värre än Elin ens kunnat drömma om. Och vad som börjar som en kamp om ett klassrum förvandlas snart till ett regelrätt krig mot kränkta föräldrar, fega rektorer, maktfullkomliga politiker och lärarinnans egen familj. För alla påverkas de på ett eller annat sätt av Elin Mild och hennes egensinniga försök att styra upp en skola i fritt fall."


Våra vänner på Piratförlaget, och författaren Danny Wattin, har varit så snälla och ordnat fem signerade exemplar av boken "Lärarinnan" vi kan tävla ut till våra läsare!

Allt du behöver göra för att plocka hem ett ex av boken som alla som någonsin gått eller jobbat i skolan borde läsa (smal målgrupp, jag vet :-)) är att svara på följande fråga.

Vilken av dessa böcker är inte skriven av Danny Wattin?
1. Herr Isakowitz skatt
X. Ursäkta, men din själ dog nyss
2. Den sorglöse hemsamariten

Du har självklart redan lästs Dannys gästblogg från tidigare i veckan? 
Inte för att svaret finns där (eller gör det det?) utan bara för att det tillhör god hyfs. ;-)

Maila sedan ditt svar till bokboxenkillbergs@gmail.com, tillsammans med vilken adress
du tycker att vinsten skall skickas till. Ditt svar vill vi ha senast fredag den 19/6.


Lycka till!
// Johan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar