torsdag 13 oktober 2016

Kulturnatt i Landskrona

Imorgon kväll besöker två skånska författare i vår Landskronabutik!
Du kan mellan 18:30 och 22:00 deckarförfattaren och Landskronasonen JF Hansson!J.F Hansson är aktuell med debutromanen Osynlig makt.


Om boken: Marcus Eriksson – f.d. elitsoldat i Afghanistan och kriminalpolis i Malmö – lider av posttraumatiska stressyndrom. Hans liv har hittills varit ett rent helvete. När det äntligen ljusnar får han ett makabert hotbrev, som leder till att hans vänner och tidigare poliskollegor, Peter och Sara, startar en privat utredning. Medan de gräver i Marcus förflutna upptäcker de att allt inte är vad det först ser ut att vara. Snart framträder en bild av en maktkonstellation med en agenda och historik som är långt mer skrämmande än vad de kunnat ana. De inser att de inte kan lita på någon, att fienden finns mitt bland dem.


Samt även författaren bakom "Innebandypiraterna" och "Fem stjärnor för Färglösa", Sölve Dahlgren!

Om boken:
Författaren till Fem stjärnor för Färglösa är tillbaka med en ny besk samhällssatir – en fristående fortsättning där Johannes Perssons ande fortfarande vilar över Färglösa. Den påhittade skånska byn utsätts denna gång för smått övernaturliga, eller bara oförklarliga, händelser.  En skröna som med absurd humor gör en djupdykning i några av de allvarligaste ämnen en kommun kan ställas inför.

Välkommen!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar