fredag 8 februari 2013

Fantastiskt underbart! Harry kommer tillbaka!!!! Och ny Khaled Hosseini!Johan har suttit i inköpsmöten och med sig hem hade han en fantastisk nyhet! Harry Hole kommer tillbaka i juni! Utan att avslöja allt för mycket för er som inte läst Gengångare: Det trodde jag aldrig!!Tack, tack, tack kära, snälla, fina Jo Nesbø!!

På Nesbøs norska förlag står följande att läsa:

Flere politimenn blir funnet drept på åsteder for gamle, uoppklarte drap som de selv har vært med på å etterforske. Drapene er ekstremt brutale og bestialske. Politiet står uten spor og mangler i tillegg sin beste etterforsker. På et sykehus ligger en hardt skadet mann i koma. Rommet bevoktes av politiet, og ingen får vite hva den mystiske pasienten heter.
 
Och så kommer det allra bästa...
 
"Politi" - en Harry Hole-roman.

Tänk att jag missat detta.Nåja. Som extra grädde på laxen fick jag dessutom ett nytt manus av Khaled Hosseini levererat alldeles nyss (även det från Johan, tack för att du räddar min helg)!! And the mountains echoed kommer på engelska i maj. På svenska i juni. Vad är detta? Julafton?

Susanna Mattsson
Bokia Killbergs Jägersro

4 kommentarer:

 1. Men jaaaaaaaa till Harry!!! :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jamen jag veeeeet!!!! Jag är sjukt peppad! Sjukt!

   Radera
 2. Ah yewr welcome! :-)

  Själv hänger jag med ERIK AXL SUND (The Artist formerly known as Eriksson / Axlander-Sundquist) och "Glaskroppar" i helgen. Kul att se om den håller "Kråckflickan"-klass.....

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det får vi väl en rapport om här vad det lider :)

   Radera