söndag 16 november 2014

Ni vann Alexander Söderbergs "Den andre sonen"Bokboxens redaktör har som ni kanske har märkt varit en sväng i Indien, därtill med ytterst begränsade uppkopplingmöjligheter. Därför har vi tvingats dröja lite med att offentliggöra vinnarna i vår Alexander Söderberg-tävling. Men bättre sent än aldrig - här kommer de!

Vi gratulerar alltså Maria i Hässleholm, Jerry i Landskrona, Ingrid i Genarp, Torsten i Ängelholm och Anna i Lomma! Ni (bland många andra) visste att Sophie Brinkmann arbetar som sjuksköterska och har därför vunnit varsitt signerat exemplar av "Den andre sonen". Kommer snart i brevlådan.

För alla er som inte vann den här gången – här kan ni läsa mer om vår pågående tävling. Skicka in ditt svar idag!

Och här kan ni läsa Alexander Söderbergs gästinlägg i Bokboxen från tidigare i höstas.


Om boken: Hector Guzman ligger i koma och hans imperium vittrar långsamt sönder. Sophie Brinkmann blir en bricka i ett spel där lojalitet suddas ut och hon är utlämnad till en värld präglad av förräderi, hänsynslöst våld och bottenlös ondska. För att inte gå under måste hon vända sig inåt och hitta sitt mörka jag.

Poliserna Antonia Miller och Miles Ingvarsson rotar vidare i utredningen kring morden på restaurang Trasten. Ju närmare de kommer blir en persons inblandning tydligare - Sophies.

Alexander Söderberg fick en flygande start med Den andalusiske vännen. Uppföljaren Den andre sonen är snabbare, mörkare och mer ödesmättad än debuten.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar