söndag 22 november 2015

Träffa Björn Hellberg på Burlöv Center idag!Ge bort en signerad bok i julklapp! Idag får vår butik på Burlöv Center besök av Sveriges flitigaste signerare - Björn Hellberg! Hellberg är aktuell med nya deckaren "De hatiska". 

Björn Hellberg är en av Sveriges mest produktiva deckarförfattare. Han är dessutom en av världens främsta tennisexperter, en välkänd radio- och tv-profil och fyrfaldig På spåret-vinnare.

 Välkomna in önskar Michaela med personal!


Om boken:
Flera invånare i Loviken har bombarderats med otäcka hotelsebrev på nätet eller utsatts för kuslig förföljelse på annat sätt. En del av de anonyma angreppen är så grava att polisen kopplas in. Det ankommer på kriminalinspektörerna Carina Keller och Stig-Allan Jönsson att försöka spåra nättrollen, och de får snart skäl att fråga sig varifrån allt detta uppdämda hat kommer.
Poliserna kalkylerar realistiskt med risken för att något allvarligt kan inträffa, och en kväll görs så en fasansfull upptäckt i en ensligt belägen gränd.
Men har verkligen illdådet på bakgatan något med näthatet att göra? Keller och Jönsson ställs inför ett mystifierande fall med många bottnar och svart frustration.

De hatiska är den sjätte fristående delen om poliserna i den fiktiva storstaden Loviken. De tidigare titlarna är "Paria", "Club Karaoke", "Dominans", "De tysta "och minideckaren "Fallet Martin Felt".

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar