onsdag 6 april 2016

Tävla med oss – Vinn "Generation loss"!


Nu är det dags för tävling igen. Den här gången ligger fem exemplar av Elizabeth Hands Generation loss i potten. Dessvärre inte signerade (logistiska skäl), men rackarns bra.

För att vinna en bok ska du svara på frågan nedan och sedan skicka ditt svar samt namn och adress till bokboxen@akademibokhandeln.se

Musikern och poeten Patti Smith är en inspirationskälla för såväl Elizabeth Hand själv som Cass Neary i Generation Loss. Vad heter Patti Smiths debutalbum?

1. Horses
X. Birdland
2. Diamond Dogs

Senast tisdag 12 april vill vi ha ditt svar.
Lycka till!

Elizabeth Hand gästbloggade hos oss i måndags. Läs hennes text här.

Om boken: 
Patricia Highsmith möter Patti Smith i denna fängslande litterära thriller. Cass Neary gjorde sig ett namn under sjuttiotalets punkscen i New York. Hennes fotografier av musikerna och deras entourage, de ökända, de fördömda och de döda skänkte henne femton minuter av framgång.

Trettio år senare är hon på glid, på väg ned och är nästan bortglömd när en gammal bekant av ren barmhärtighet skickar henne på ett jobb för att intervjua en skygg fotograf som bor på en ö utanför Maine. När hon kommer dit hamnar hon mitt i en sedan decennier olöst gåta som fortfarande skördar offer, och hon letar efter en slutgiltig lösning.

- Amoral speedfreak crankhead kleptomaniac murderous rage-filled alcoholic bisexual heavily tattooed American female photographer, så beskriver Elizabeth Hand själv sin litterära skapelse Cass Neary som fått kultstatus bland Hands hängivna läsare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar