fredag 29 juli 2016

Författarträffar i helgen!

Det är i Ängelholm det händer i helgen. Idag träffar ni Björn Hellberg och imorgon är det dags för mysterievandring med De försvunna lergökarna!


Han har suttit på Wimbledontennisen under ett halvt sekel, på Båstadtennisen sammanlagt två år (!) Och han minns varenda boll. Dessutom är Björn Hellberg en flink deckarförfattare, med ny intrig för Sten Wall varje år.

Idag, den 29 juli mellan 12-15, signerar Björn sin nya deckare hos Killbergs Akademibokhandeln, Ängelholm.

I år utspelas mordintrigen pikant nog delvis kring denna bokhandel och Ängelholm....

Passa på att få ett signerat exemplar och en mycket trevlig pratstund med Björn Hellberg!

Om boken:
De nygifta har anlänt till festen. Junisolen skiner, gästerna serveras champagne, en fyrarättsmåltid väntar, stämningen är på topp. Då, utan minsta förvarning, inträffar något ofattbart som skapar chockartad bestörtning.
Nästan exakt två år senare får polisen ett anonymt tips om ett makabert fynd i ett torp strax utanför Staden. Det finns en tydlig beröringspunkt mellan de båda händelserna. Naturligtvis kan det handla om en ren slump, men kommissarie Sten Wall anar oråd och jagar frenetiskt efter något som kan ge en logisk förklaring.
Snart drabbas den idylliska kuststaden av ännu ett våldsrelaterat fall som ställer Wall och hans kolleger inför en kuslig och svårknäckt gåta.
Ängelholmsmysteriet De försvunna lergökarna är inte bara en urspännande barnbok, utan också en mysterievandring.

I morgon, den 30 juli mellan 12-14, kommer författarna med skådespelare till vår butik  å Storgatan 56 i Ängelholm.

Följ med på ett familjeäventyr som utspelar sig vid några av Ängelholms vackraste och mest kända utflyktsmål. För den som redan känner till staden är det roligt att känna igen sig och peka ut bekanta platser och byggnader - och för den som ännu inte varit här är det vid sidan av äventyret en lärorik och inbjudande guide till en av Sveriges finaste sommarstäder.

Varmt välkomna både freda och lördag önskar Eva med personal!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar