onsdag 17 oktober 2012

Författarträffar i Helsingborg och Lödde!

I morgon fullkomligt strösslar vi författarmöten över skåningarna. På eftermiddagen kommer skräcken till Center Syd i form av Lars Rambe och Caroline L Jensen:


Lars Rambes nya rysare Kvinnorna i sjön har nyss utkommit till fina recensioner, och Saxtorpianska Skräckdrottningen Caroline L Jensen signerar den nya skräcknovellsamlingen De Odöda, där hon har sällskap av bl.a John Ajvide Lindqvist, Anders Fager, Åke Edwardson mfl. 


Som om inte detta vore nog dyker Fredrik Backman upp i Helsingborgsbutiken framåt kvällen:


Ni som brukar läsa denna blogg har väl märkt att vi som skriver här är omåttligt förtjusta i sagde Helsingborgsförfattare och hans bok En man som heter Ove. Det kommer att bli en författarträff efter ordinarie öppettid då Fredrik kommer att berätta lite om boken (och gissningsvis en hel del annat också) och det blir möjlighet att ställa frågor, boksignering så klart (har förstått att det även går bra att önska teckningar av diverse djur, ponnys verkar vara favoritmotivet) och ett glas vin.

Tid och plats är:
Torsdagen 18 oktober kl 19.00
Killbergs bokhandel, Stortorget 4 i Helsingborg
Pris: 50:- / person


Platserna är begränsade, först till kvarn gäller. Kontakta oss på helsingborg@bokia.se, telefon 042-370880 eller kom in i butiken och köp biljett.


Och håll i hatten! På lördag gästar herr Backman Center Syd!


Välkomna!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar