lördag 6 oktober 2012

The returning hero...


Ni som brukar läsa denna bloggen har väl märkt att vi som skriver här är omåttligt förtjusta i Helsingborgsförfattaren Fredrik Backman och hans bok En man som heter Ove, på bokmässan märktes det tydligt att vi inte är ensamma om det! Och nu är det så trevligt att Fredrik har gått med på att komma på besök hos oss på Killbergs i Helsingborg! Det kommer att bli en författarträff efter ordinarie öppettid då Fredrik kommer att berätta lite om boken (och gissningsvis en hel del annat också) och det blir möjlighet att ställa frågor, boksignering så klart (har förstått att det även går bra att önska teckningar av diverse djur, ponnys verkar vara favoritmotivet) och ett glas vin.

Tid och plats är:
Torsdagen 18 oktober kl 19.00
Killbergs bokhandel, Stortorget 4 i Helsingborg
Pris: 50:- / person


Platserna är begränsade, först till kvarn gäller. Kontakta oss på helsingborg@bokia.se, telefon 042-370880 eller kom in i butiken och köp biljett.

Min gissning är att både En man som heter Ove och Fredriks andra bok Saker min son behöver veta om världen kommer att vara givna under granen i år, så för er som vill börja tidigt med julklappsinköpen är väl ett signerat exemplar den perfekta klappen?

Odette Gross
Bokia Killbergs Helsingborg

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar