fredag 14 mars 2014

Mot bättre vetande...

 Jag var väl inte direkt överförtjust i Beautiful creatures (medelbetyg delades ut). Ändå är det plötsligt något som drar mig till att vilja läsa uppföljaren. Kanske för att jag längtar efter lite saga och underhållning utan direkt tuggmotstånd. Kanske för att det är Rachel Molin som läser nya Bridget Jones och att den således går bort (kanske också för att Helen Fieldning gjort Bridget till änka i nya boken. Änka! Den som tar livet av Mr Darcy förtjänar inte att läsas. Det är allt jag har att säga i frågan).

Tänker låtsas som att det var översättningen som gjorde kärlekshistorien styltig i ettan och alltså lyssna på Beautiful darkness på engelska. Tremiljonerfemhundråttiotvå kids kan väl ändå inte ha fel?!?! Det måste ju finnas något här... Wish me luck!

Eller ge mig snabbt som attan ett annat toppentips i genren (övernaturligheter, tonårstrånanade).

Tackar på förhand.

Susanna Mattsson
Killbergs Bokhandel Jägersro

2 kommentarer:

  1. Lycka till Susanna ;-) Jag lyssnade på första boken men fastnade inte alls, lyssnade sedan på Cassandra Clays första bok i serien som heter Mortal Instruments och fastnade helt. Tror första boken heter Stad i skuggor. Sedan finns alltid böckerna om De Utvalda, kommer inte ihåg vad författarinnan heter men andra boken heter Flamma (eller Fire) och sista heter Bitterblue på engelska :-)

    SvaraRadera
  2. Å tack! Då blir det Mortal Instruments istället! Pepp!

    SvaraRadera