onsdag 19 mars 2014

Tävla med oss - Vinn ett signerat exemplar av "Den tredje rösten"Det har blivit tävlingsdags i vår kära blogg igen. Och vår vana trogen lottar vi ut fem signerade exemplar av våra senaste gästbloggares senaste bok. Den här gången ligger Den tredje rösten av Cilla och Rolf Börjlind i potten.

För att vara med och tävla ska du skicka namn, adress och svar på frågan nedan till bokia.killbergs@gmail.com senast tisdagen den 25 mars. Bland de rätta svaren drar vi sedan fem vinnare som får boken i posten.

Börjlinds inledde sin karriär som manusskrivare, bland annat för tv-serien Graven. Nu undrar vi...

Vad hette Kjell Bergqvists karaktär i efternamn?

1. Ljung
X. Björk
2. Blom

Lycka till!

Om boken:
Marseille. En kvinna hittas styckad och nergrävd i ett strövområde. Hon har tidigare arbetat på en cirkus som target girl för en knivkastare. Hennes död skakar om en nära vän till den före detta polisen Tom Stilton. Tillsammans åker de ner till Frankrike för att ta reda på vad som ligger bakom det brutala mordet.
Stockholm. En tulltjänsteman hittas hängd i sitt hem. Polisen konstaterar snart att det rör sig om ett fingerat självmord och sätter dådet i samband med ett parti droger som tullen beslagtagit.
Olivia Rönning dras ofrivilligt in i mordet på tulltjänstemannen och börjar följa andra vägar än huvudutredningen. Motivet till mordet leder henne in i kretsar som tjänar grova pengar på att mjölka det svenska välfärdssystemet.
När Tom och Olivia inser att mordgåtorna är sammanflätade tar de hjälp av varann för att lösa dem.
Den tredje rösten är den andra boken om Tom Stilton och Olivia Rönning.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar