onsdag 8 juni 2016

Tävla med oss – Vinn signerat ex av "Naturligt snygg"


Tävlingsdags! Den här gången lottar vi ut fem signerade exemplar av Hannah Sjöströms nya bok Naturligt snygg : så gör du en grön skönhetsdetox. För visst går det att vara både snäll mot miljön och snygg samtidigt.

Allt du behöver göra för att vara med och tävla är att svara på frågan nedan, skicka ditt svar samt namn och adress till bokboxen@akademibokhandeln.se

Hanna Sjöström driver webbplatsen Naturligt Snygg. Fram tills nyligen arbetade hon dessutom, ja var?

1. Aftonbladet Hälsa
X. Metro Mode
2. Yoga för dig

Senast tisdagen den 14 juni vill vi ha ditt svar.
Lycka till!

Hannah gästbloggade hos oss i måndags. Läs hennes text här.


Om boken:
Det var längesedan naturliga skönhetsprodukter enbart var något som du själv rörde ihop hemma eller som fanns längst ner på någon hylla hälsokostaffären. I dag har den hyllan dammats av, uppgraderats och flyttat in som en hel avdelning på de stora fina varuhusens kosmetikavdelning. Internet svämmar över av webbshopar och bloggar med gröna hållbarhetsanspråk. Inom alla områden ökar medvetenheten, och skönhetsprodukter är inget undantag. Men det kan vara svårt att veta vad som är ett bra miljöval och som samtidigt faktiskt funkar, hur man går till väga och var man ska börja. Allt är inte bra bara för att det står naturlig, organic, eko eller bio på förpackningen.

Den här boken lär oss att lista ut och förstå vilka ingredienser vi ska undvika och hur vi ska välja i stället. Vi får också veta varför en grön utväxling i sminkväskan behövs överhuvudtaget. Dessutom berättas vad som är skillnaden på ekologiskt och naturligt.
Gör hållbara val och bejaka samtidigt lyxiga och glamorösa skönhetsprodukter. Du behöver inte välja!
 

Genom tio kapitel som till exempel håret, ansiktet, make up, solskydd och kroppen, guidas vi till upptäckter av giftfria produkter som är bättre än de konventionella och som gör stor skillnad för dig och för en bättre framtid, utan att kompromissa med skönhetsupplevelsen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar