onsdag 15 maj 2013

Tävla med Bokboxen - Vinn "100 balla ställen i Skåne"


I måndags gästades Bokboxen av Valle Westesson (läs hans inlägg här) och nu lottar vi ut fem signerade exemplar av hans bok 100 balla ställen i Skåne.

Tävlingsreglerna är barnsligt enkla. Svara på frågan nedan. Skicka ditt svar, samt namn och adress till bokia.killbergs@gmail.com. Håll tummarna!

Frågan lyder:

Varifrån kommer ordet "ball"?
1. Från ordet boll, nåt man leker och har kul med
X. Från slangordet ballra som betyder prata
2. Från ordet bal

Senast tisdagen den 21 maj vill vi ha ditt svar.
Lycka till!

Om boken: Valle Westessons "100 balla ställen i Skåne 2013" är en uppdaterad version av föregående års stora succé med ett tiotal nya platser. Boken visar hur äventyret många gånger faktiskt finns runt hörnet och att man inte behöver åka särskilt långt för att få uppleva det häftiga, märkliga, vackra, annorlunda eller knäppa. Här kan man hitta undangömda ställen som ortsbefolkningen tar för givna, men besökaren beundrar. Här presenteras historien bakom och här väcks nyfikenheten att åka dit och se allting med egna ögon. Allting förpackat i ett praktiskt och tåligt pocketformat perfekt för resan. "100 balla ställen i Skåne 2013" är helt enkelt en guidebok som på ett personligt, underhållande, annorlunda och upplysande sätt tecknar bilden av vårt mest spännande landskap.

4 kommentarer:

 1. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera
 2. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

   Radera
 3. Hej alla tävlingssugna!! Svara till mailen ovan, inte i kommentarsfältet ;)
  Mvh, Bokboxarna

  SvaraRadera