lördag 18 maj 2013

Till London med Emmy Abrahamson


Vad kan vara bättre reselektyr för en tripp till London än Emmy Abrahamsons Stjäla the show? Ja, det skulle kanske vara samma författares Only väg is upp, men den har jag ju redan läst! Och gillat. Hur mycket gillade jag den? undrar ni.

Så mycket att jag lägger uppföljaren överst i packningen. Om Filippa Karlsson klarar av att stjäla showen den här helgen (som bland annat inbegriper ett besök på Victoria&Alberts magiska Bowie-utställning och förhoppningsvis några riktigt fina bokfynd på en av otaliga marknader jag planerar besöka) är oklart. Men hon kommer att bli utmärkt sällskap på planet.

Filippa Karlssons drömmar har gått i uppfyllelse! Hon har flyttat till London, börjat ett nytt liv och kommit in på världens bästa scenskola. Men det blir allt annat än glamoröst. Filippa lär sig snabbt att livet på scenskolan består av killar som ständigt fiser, tungsinta ryska lärare som vill att eleverna ska slicka väggarna och en hänsynslös rivalitet.

Hur ska det gå? I can hardly wait to find out...

Susanna Mattsson
Bokia Killbergs Jägersro

6 kommentarer:

 1. Svar
  1. Ja, London är bäst! Men tills vidare kanske du får tjuvåka med Emmy Abrahamson?

   Radera
 2. Bowie-utställningen är fantastisk!! High-tech o rena rama konserten på slutet. Kolla in pantomimfilmen fr slutet av 60-talet!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja den var i sanning underbar!!! Slutet var magiskt och det blev inte sämre av att det utspelade sig i samma rum som min all time favourite-Bowieutstyrsel (den stickade med lång reps kort ärm och ben). Och mimfilmen! Geni! Jag skulle kunna gå fem gånger till. Minst.

   Radera
 3. AaAaaaaaaaaaavviiiiisssssss

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ska du va! Det var heeelt grymt! Den håller på till aug, boka i förväg, biljetterna tar slut hela tiden. Billigt flyg från Kastrup. Det är görbart. Och värt det.

   Radera