torsdag 19 maj 2016

Författarträffar i våra butiker i helgen!


Författarträffar i Landskrona, Kristianstad och på Center Syd på lördag!Lördagen den 21 maj träffar ni Christina Olséni och Micke Hansen i våra butiker i Landskrona och på Center Syd.

Mellan klockan 12-13 finns duon på plats i Landskrona för att signera sin pinfärska mysdeckare Fågelskådaren, andra delen i den populära kriminalserien Mord i Falsterbo som inleddes med Badhytten.

Klockan 14-15:30 hittar ni dem i vår butik på Center Syd.

Varmt välkomna in för en pratstund och en signerad bok!


Om boken:
Tänk att fåglar och fågelskåderi kan väcka så motstridiga känslor på Falsterbonäset. Det är september och lugnt på Skanörs polisstation när en välbärgad fågelskådare hittas död på heden. Kort därefter inträffar ytterligare ett dödsfall och poliserna får fullt upp med att reda ut alla trassliga ledtrådar för att kunna lösa mordfallen.

Fågelbingo, lerduveskytte, en dansk nudist, spirande kärlek och hyperaktiva pensionärer är bara en handfull av det vi får uppleva under två galna veckor på Falsterbonäset.
 


Träffa författarna till "Champagne på skånska"!
Befinner ni er istället i närheten av Kristianstad rekommenderar vi ett besök mellan klockan 12-14. Då finns författarna till Champagne på Skånska, Monica Carnehult, Lillemor Bruce och Johanna Holm, på plats för att signera sin bok.

Välkomna önskar Emil med personal!


Om boken: Ellinors liv är på all time high. Hon är framgångsrik projektledare på en reklambyrå, bor fint på en av Lunds bästa adresser och roar sig med sina vänner. Ett kravlöst singelliv är vad hon vill ha. Hon klarar sig själv. 
Så vänder ett telefonsamtal upp och ner på livet. Hennes far ligger i koma, för att aldrig vakna upp. Hans död för Ellinor in i en spiral av händelser som tvingar henne att allvarligt begrunda hörnstenarna i sin tillvaro. Vem är hon, och vad vill hon? Hur ska hon få plats med alla nya människor och gamla minnen som plötsligt trängs i hennes liv? 
På faderns älskade sommarställe på skånska östkusten krockar Ellinors två världar, den som hon flydde, och den som hon skapat.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar