lördag 28 maj 2016

Träffa Olle Lönnaeus och Sveriges yngsta mästerkock i våra butiker idag!


Viggo Kendrup från Sveriges yngsta mästerkock gästar vår butik i Helsingborg mellan klockan 12.00-13.00 idag. Vi bjuder på saft och kaka!

Om boken:
Favoritmat från Sveriges yngsta mästerkockar.
Nu ska Sveriges yngsta mästerkock koras! Tolv deltagare valdes ut i den tuffa uttagningen och tävlar nu om den åtråvärda titeln. Här möter du alla deltagare och får ta del av recepten som gav dem en plats i tävlingen, och de delar även med sig av flera favoritrecept och sina bästa tips i köket. I boken finns allt från pulled pork, lättlagad lyxig lax och spaghetti bolognese till amerikanska pannkakor, smoothies och kladdkaka. Bli en mästerkock du också! 


 

Författarträff på Center Syd! Klockan 11.30-13.00 finns Olle Lönnaeus på plats i butiken för att signera sin senaste bok Marias tårar.

Olle Lönnaeus är prisbelönt författare och journalist på Sydsvenska Dagbladet.
Han har vunnit Guldspaden för grävande journalistik tre gånger och nominerats till Stora journalistpriset, har vunnit Svenska Deckarakademins debutantpris och nominerats till ett flertal priser för alla sina böcker, senast nominerad till Årets bästa deckare 2014 för Jonny Liljas skuld.

Om boken:

Det är kall vinter i Malmö. En man hittas fastfrusen i isen vid Ribbans kallbadhus. Samtidigt blir kriminalinspektör Jonny Lilja påmind om att han står i skuld till djävulen. Mafioson Ratko Jokovic kräver att Jonny tar reda på vem som dödat hans livvakt och hotar att annars avslöja Jonnys smutsiga spelskulder. Jonny får hjälp av sin kollega Eva Ström, som i det tysta börjar snoka i förundersökningen om den döde livvakten på isen.

Marias tårar är den andra fristående delen i Olle Lönnaeus kritikerrosade serie om Malmöpoliserna Jonny Lilja och Eva Ström.
"Mästerlig kriminalaction" - Stig Larsson, Aftonbladet
"Så bra att jag tappar andan" - Lotta Olsson, Dagens Nyheter

Varmt välkomna in till oss idag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar