onsdag 2 april 2014

Tävla med oss – Vinn Amanda Svenssons nya roman!

Jodå, visst väntar fem sprillans nysignerade exemplar av Amanda Svenssons Allt det där jag sa till dig var sant på nya ägare! Var med och tävla och ett av dem kan bli ditt.

För att ha chansen att vinna ska du svara på frågan nedan och skicka svaret, samt namn och adress till killbergs.bokhandel@gmail.com senast tisdagen den 8 april. Bland de rätta svaren drar vi fem vinnare som får boken i brevlådan.

Lycka till!

I vilken bransch arbetar Greta i Amanda Svenssons roman "Välkommen till den här världen"?

1. Städbranschen
X. Wokbranschen
2.  Butiksbranschen


Amanda Svensson gästbloggade hos oss i måndags. Läs hennes inlägg här.

Om Allt det där jag sa till dig var sant 
Hon anländer till skrivarskolan, någonstans på den skånska landsbygden, med en ambition att lära sig hur kärleken smakar.

Det ser ut att lyckas när hon möter en annan elev på skolan som envetet kallar henne för Lilja Brik. Tillsammans, menar han, ska de resa kors och tvärs över kontinenter, genom tid och rum, som Majakovskij och Brik. Deras kärlek ska vara större än allt. I själva verket blir deras relation trevande, konstig och destruktiv. Men in på arenan kliver då den smaragdögda Anne Bonny, vildhjärta, tjyvfitta, piratdrottning och skolans mest säregna figur.

Allt det där jag sa till dig var sant är en berättelse om berättelser, om hur de söndrar och helar. Om en ung kvinna och hennes kamp för en egen identitet, om hur lätt det är att tappa sig själv och låta andra göra en ont.

Amanda Svensson har skrivit den uppmärksammade Hey Dolly (2008) och Augustprisnominerade Välkommen till den här världen: (2011). Med Allt det där jag sa till dig var sant av­slutar hon nu sin trilogi om tre unga kvinnor och deras trotsiga förhållningssätt till omvärlden och den egna identiteten.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar