lördag 5 december 2015

Mats Strandberg och Jenny Milewski på Center Syd i helgen!Skräckbonanza i Löddeköpinge! Imorgon träffar ni Mats Strandberg ("Cirkeln" och "Färjan") och skräckförfattaren Jenny Milewski i vår butik på Center Syd. Författarna finns på plats för att signera sina senaste böcker "Färjan" och "Yuko".

"Färjan" är en given julklappsbok till den som älskar Stephen King-romaner och törs ta risken att aldrig mer våga resa med någon Finlandsfärja igen ... 
"Yuko" är lika otäck som "The Shining", lika hårresande som "The Grudge" och ytterligare ett bevis på att svensk skräck ligger i framkant.

Varmt välkomna! En signerad bok är alltid den perfekta julklappen.


Om författarna:
Mats Strandberg, född 1976, började läsa Stephen King som tioåring och fick stresseksem och mardrömmar. Där och då föddes kärleken till skräckgenren, som följt med honom hela livet.
Mats Strandberg har, tillsammans med Sara Bergmark Elfgren, skrivit världssuccén Engelsforstrilogin som består av "Cirkeln", "Eld" och "Nyckeln". En enorm succé bland både kritiker och läsare. Boken kom som första ungdomsbok någonsin in på Dagens Nyheters kritikerlista, den blev nominerad till Augustpriset och gick 2015 upp som film på bio med strålande recensioner.
Nu är han aktuell med med den rosade skräckromanen, "Färjan" (Norstedts).

Fascinationen för skräck har funnits så länge Jenny Milewski kan minnas. Som tonåring i södra Dalarna läste hon hungrigt Edgar Allan Poes samlade verk och Stephen King-romaner. Efter nästan tjugo år av yrkesmässigt skrivande som skribent och copywriter tog hon till slut steget till skönlitteraturen.
Att hennes böcker skulle bli otäcka historier rådde det aldrig något tvivel om. Med sin debutroman Skalpelldansen skakade hon om och skrämde både läsare och recensenter. Alla var eniga om att det här var ett osedvanligt härligt sätt att bli skrämd på. Med en ny twist på klassiska teman tar hon skräcken rakt in i vår samtid – och alltid med en stor portion kolsvart humor.
Hennes andra bok, "Yuko", utkom på Styxx Fantasy hösten 2015.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar