tisdag 5 november 2013

Glöm inte att skicka in svar i vår tävling!


Nyligen hade vi glädjen att gästas av Joakim Zander, som debuterar med spänningsromanen Simmaren. I vår pågående tävling lottar vi ut fem signerade exemplar av boken bland dem som kan svara på frågan:

Vem är egentligen "simmaren" som boktiteln syftar på?
1. Juristen Klara Walldéen
X. En namnlös amerikansk spion
2. Författaren själv

Maila oss svaret på frågan samt namn och adress senast idag och en av böckerna kan bli din!


Lycka till!

Läs Joakim Zanders gästblogg här.

Om Simmaren:
En feberhet natt i det tidiga åttiotalets Damaskus lämnar en amerikansk spion sitt nyfödda barn till ett osäkert öde. Det är ett svek han aldrig kan försonas med och han inleder en flykt undan sitt förflutna som kommer att ta honom till Beirut, Afghanistan och Irak. Vart som helst där faran och stressen låter honom tillfälligt glömma.
Trettio år senare kommer den svenska juristen Klara Walldéen och hennes före detta pojkvän Mahmoud Shammosh av misstag över information som gör att de plötsligt finner sig jagade genom ett vintrigt Europa där gränserna mellan länder blivit lika porösa som de mellan vän och fiende, sanning och lögn, nutid och historia. För att överleva måste de hålla sig i rörelse, samtidigt som de konfronterar sitt eget förhållande.
Under tiden i Bryssel förbereder sig den arrogante lobbyisten George Lööw för att representera en obehaglig klient med en dunkel agenda. En klient som hans chefer verkar ovanligt måna om att han ska vara till lags. Långsamt sugs George djupare in i ett dödligt spel där både regler och motspelare är diffusa.
Trådarna vävs samman en stormig julaftonsnatt i den östgötska skärgården där det förflutna obönhörligen kommer upp till ytan.
Simmaren är en modern spänningsroman, full av action och överraskande vändningar i en värld av skiftande allianser och tvivelaktiga överenskommelser. Men det är också en berättelse om skuld och gottgörelse. Om vikten och tyngden av det förflutna. Om att det till sist inte går att gömma sig från den man är.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar